Onze diensten

Uw partner in facilitaire diensten en maatwerkverpakkingen

Image Description

Specialist in Maatwerkverpakkingen

Al jarenlang creëert Muezerie Service op maat gemaakte houten kisten, pallets, kratten en schilderijkisten. 


Wij hebben de expertise om uw items veilig en in perfecte staat bij uw klanten af te leveren, waar ter wereld dan ook. 


U kunt vertrouwen op onze vakmanschap en ervaring om aan al uw specifieke wensen te voldoen. 


Of u nu op zoek bent naar kisten voor eenmalig of herhaaldelijk gebruik, met unieke details en sluitingen, met of zonder handvatten, wij kunnen elk type kist voor u maken in onze eigen werkplaats. 


Onze kisten voldoen aan de internationale standaarden, waardoor ze zonder problemen over de hele wereld verscheept kunnen worden. 


Vertrouw op Muezerie Service voor al uw op maat gemaakte kisten van hoogwaardige kwaliteit.

Expertise in glasbewassing en schoonmaakdiensten om uw pand te laten stralen.

Glasbewassing is een essentieel onderdeel van het onderhoud van gebouwen en huizen. Schone ramen geven niet alleen een frisse uitstraling, maar dragen ook bij aan een goede lichtinval en een prettige leef- of werkomgeving. 


Het professioneel reinigen van glaswerk vereist specifieke kennis, vaardigheden en apparatuur om streeploos resultaat te kunnen garanderen. 


Of het nu gaat om een klein kantoorpand of een hoog gebouw, glasbewassing is een vak apart en dient met zorg en precisie uitgevoerd te worden. 


Hierbij komt ook de nodige veiligheid om de hoek kijken, vooral bij het reinigen van ramen op grote hoogtes.

Image Description
Image Description

Facilitaire diensten

Drone inspecties worden steeds vaker ingezet voor het controleren en inspecteren van moeilijk bereikbare locaties. 


Met behulp van drones kunnen inspecties sneller, efficiënter en veiliger worden uitgevoerd. Of het nu gaat om het controleren van gebouwen, bruggen, windmolens of andere infrastructurele objecten, drones bieden een unieke mogelijkheid om op grote hoogte en in moeilijk toegankelijke gebieden inspecties uit te voeren. 


Door het gebruik van drones worden inspecties niet alleen sneller uitgevoerd, maar ook nauwkeuriger. Met behulp van geavanceerde camera's en sensoren kunnen drones gedetailleerde beelden maken en eventuele schade of gebreken detecteren. 


Dit maakt het mogelijk om proactief onderhoud en reparaties uit te voeren, waardoor de levensduur van objecten wordt verlengd en de veiligheid wordt vergroot.